#2017-06-27 22:41:33 

Hero

Użytkownik

Posty: 101

Skąd: Gdańsk

Wiek: 19

Na razie jestem w fazie podejmowania ostatecznej decyzji. Potrzebuje VPS z Windowsem najlepiej choc ewentualnie rozwaze tez inne systemy. Ktoś coś?
#2017-06-28 00:04:45 

Bydgoszczanin

Użytkownik

Posty: 74

Skąd: Olsztyn

Wiek: 45

A ile masz kasy? Bo to zalezy od tego ile chcesz pamieci ram mieć no i jak szybki i wydajny być serwer. Pamietaj ze serwery VPS to jednak roznia się szybkością miedzy soba.
#2017-06-28 00:35:40 

Determinator

Użytkownik

Posty: 75

Skąd: Szczytno

Wiek: 27

no ale można kupic 1giga ramu i tez będzie ok. Tylko kwestia korzystania. Bo Windows ma sporo darmowych narzędzi no i można u nich dokupowac ale pamiec musisz dobrac dobra dla siebie.
#2017-06-28 00:56:04 

Barebiuk

Użytkownik

Posty: 40

Skąd: Kędzierzyn Koźle

Wiek: 34

Kiedy ci zalezy na wydajnej pracy wtedy VPS z Windowsem to dobry wybor mysle. Ja tez tak zrobiłem kilka miesięcy temu. Korzystalem z takiej firmy https://awhost.pl/serwery-vps-z-windows no i przyznaje ze ogarneli to dobrze. Bo wsyztsko dziala i nie było zadnych problemow. Mam 4GB ramu, bez limitu danych na to tez trzeba zwrocic uwage choc to w sumie powoli standard. Ta firma robi serwery na roznych systemach. Sam zobacz zreszta.
#2017-06-28 02:45:51 

Oso

Użytkownik

Posty: 36

Skąd: Ustka

Wiek: 41

Hosting tradycyjny po prostu staje się przeżytkiem. Jak można teraz ogarnąć to za pomoca VPS. Bo za serwerami VPS idzie duza moc obliczeniowa no i dodatkowo sporo ealstycznosci się dostaje. Ile się chce za tyle się placi. U mnie w firmie powoli się przymierzam by ogarnąć jakis tani VPS ale jeszcze nie wiem gdzie.
#2017-06-28 03:29:22 

Determinator

Użytkownik

Posty: 75

Skąd: Szczytno

Wiek: 27

Serwery VPS to maja i wiecej niż 4 giga ramu ale to kwestia tego jak bardzo chce się szalec. Mnie akurat tych 10 giga nie potrzeba. Dla malych firm to nei trzeba przeciez.
#2017-06-28 05:18:58 

Oso

Użytkownik

Posty: 36

Skąd: Ustka

Wiek: 41

Ale kiedy się chce mieć szybka i wydajna firme to wtedy trzeba sobie kombinowac. A jak ma się prywatny serwer wirtualny to tez jest inna jakość pracy.
#2017-06-28 07:59:29 

Barebiuk

Użytkownik

Posty: 40

Skąd: Kędzierzyn Koźle

Wiek: 34

no wiesz kto pracuje ten pracuje oby nie tylko szef pracowal :P hehe bo niektórzy tez tak robia. Ale teraz jednak technologia stawia na elastyczność ze nie musisz brac wszystkiego jak nei potrzebujesz i to dla czesci firm na pewno jest już jakas oszczendnosc.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015